BehandlerMatch sigter mod at give patienter muligheden for nemt at sammenligne, vælge og booke den perfekte behandler, specialiseret i netop deres specifikke problemstilling.

Alt for ofte står patienter, når de har allermest brug for hjælp, over for udfordringer såsom at skulle navigere i forældede forsikringsregistre, tolerere lange ventetider på svar, og konfrontere lange ventelister, blot for at få en mulig tid hos en behandler. Dertil kommer ofte en oplevelse fyldt med tanker, som kredser om, hvorvidt den modtagne behandling virkelig var den bedste mulige løsning.

I de fleste andre sektorer ville virksomheder, der ikke tilbyder en god kundeoplevelse, hurtigt falde igennem. I sundhedsvæsenet står patienterne imidlertid magtesløse, hvilket fører til en resigneret accept af forhold, der ikke altid er lige acceptable.

Vi stræber efter at give patienterne magten til at finde, sammenligne og vælge den rette behandling. Vores mål er at revolutionere det aktuelle system fra et, hvor patienter kæmper for klinikkers opmærksomhed, til et, hvor klinikkerne kæmper om patienternes gunst. Vi ønsker at hæve den generelle standard for behandlere og øge sandsynligheden for, at patienterne modtager den mest optimale behandling på det rette tidspunkt.

Vores dedikation ligger i at sikre, at patienter opnår det perfekte match med deres behandler. Vi faciliterer processen for patienter ved at hjælpe dem med at finde og planlægge aftaler med behandlere, som imødekommer deres individuelle behov. Vi tilbyder håb om at finde den ideelle klinik gennem en bred vifte af muligheder – fra topvurderede lokale klinikker, tilgængelighed for øjeblikkelige aftaler, offentlige sundhedstilbud, og meget mere.

Vores mission er at assistere behandlere i at vende tilbage til deres kernekompetencer. Specialiserede sundhedsprofessionelle har ikke investeret år i deres uddannelse for at blive omdirigeret mod sekundære opgaver. Vi stræber efter at lette processen for klinikker, så de nemt kan matches med de patienter, de bedst kan tjene. Dette skaber et miljø, hvor behandlere kan koncentrere sig om deres primære rolle – at yde behandling – mens patienterne nyder godt af den høje kvalitet og dedikerede opmærksomhed, de fortjener.

Vi har udviklet en omfattende platform, der byder på en rig mangfoldighed af behandlingstilbud, der imødekommer ethvert behov. Her kan patienter dykke ned i et hav af informationer om behandlere, herunder anmeldelser, kvalitetsvurderinger, ledige tider, specialer, hvilket sikrer en velinformeret beslutningsproces. Vores platform fremmer en sund konkurrence blandt klinikker, hvor den bedste patientpleje er nøglen til succes. Desuden tilbyder vi et trygt miljø for patienter, der ønsker at udvide deres viden gennem detaljerede blogindlæg om diverse sundhedsemner og personlige erfaringer.

Vi er dedikerede til dagligt at arbejde utrætteligt for at sikre, at hver patient modtager den ekstraordinære service og omsorg, de forventer og fortjener.

Holdet bag BehandlerMatch

Tobias Dahl Thomsen

Tidl. Professionel Triatlet

Nikolaj Overgaard

Tidl. Professionel Badmintonspiller

Alexander Gram Jensen

Tidl. Elite Svømmer

Venligst udfyld de nødvendige felter*