Bag om Behandler Match

Få et indblik i hvordan idéen opstod, hvem der knokler med marketing, udvikler platformen og hjælper både behandlere og patienter med at matche.

Her på Behandler Match kan du flere ting. Hvis du leder efter en dygtig behandler, kan du bruge funktionen "find behandler" i hovedmenuen.

Den vil hjælpe dig med, at finde en dygtig behandler nær dig som har de nødvendige kompetencer og faciliteter. Dernæst kan du på bloggen finde informationer om skader, symptomer, genoptræning og en masse andre spændende emner.

Som behandler kan du oprette dig en profil og begynde at gøre dig attraktiv, med gode anmeldelser, over for de besøgende.

Vision

Det er i dag for svært at finde og sammenligne fysioterapeuter for at finde den rigtige for én. Dertil er det vanskeligt for både selvstændige behandlere og klinikker at markedsføre.

Dermed ønsker vi at løse kerneudfordringen for både behandlerne og patienterne. Der foreligger en klar og simpel vision om at parre søgende patienter med dygtige lokale behandlere og klinikker.

Om os
Teamet

Der skal naturligvis et stærkt team til at føre den vision ud i livet. Der skal dels en masse dedikation til, men oven i hatten en rigtig god forståelse for to-sidet platforme, konceptudviking, strategi, marketing, udvikling - for ikke at glemme en vis erfaring. Således har to gamle kollegaer, Alexander Pedersen og Christian Møller, starter Behandler Match op efter mange års lyst efter en platform af denne natur.

Advisory board

Foruden det faste team får Behandler Match hjælp af en række dygtige rådgivere (læs: deres advisory board). Kompetencerne består blandt andet af studerende og aktive fysioterapeuter, konsulenterfaring inden for branchen og juridisk rådgivning.

Poul Haacker

Poul Haacker
Aktiv fysioterapeut
og PT hos Haacker.dk

Thor W. Larsen

Thor Wowk Larsen
Konsulent for fysiotera-
peuter hos PTpartner.dk

Mads Højbo Møller

Mads Højbo Møller
Strategisk og erhvervs-
juridisk rådgiver

Sophie Ohmsen Stud.fys

Sophie Ohmsen
Stud.fys og aktiv
i klinikken Fysiq

Kontakt os

Hvis du er behandler og har lyst til en snak, så er du mere end velkommen til at kigge forbi vores kontor. Vi holder til lige ved Storke Springvandet i København på Store Kirkestræde 3. Hvis der er øvrige henvendelser, så kan i kontakte os via mail, chat eller telefon.

Adresse: Store Kirkestræde 3, 1073 København K      CVR-nr.: 39503182      Telefon: +45 25 56 55 94     Mail: [email protected]