Staff-Rehab-3801

Rehabmobility

Verificeret
Verificeret af Ejeren
Fysioterapi
Accepterer nye patienter
Brovej 20 st, 8800 Viborg

Generel information

Addresse
Brovej 20 st, 8800 Viborg
Telefonnummer
Godtager lægehenvisninger
Nej

Aktuel information

Rehab Mobility er et unikt koncept indenfor neurologisk rehabilitering, hvor fokus er på det hele menneske, Genoptræningsmålet er at styrke og booste dig i at blive selvstændig i din dagligdag, og herved øge din livskvalitet.

Rehab Mobility tilbyder både individuel daglig terapitræning, og holdtræning i små grupper på 4- 6 personer (f.eks. Rehab YOGA og Rehab Håndhold), med fokus på det sociale og genvindelse af førlighed i hele kroppen, for mennesker i alle aldre med neurologiske sygdomme fx Parkinson, Sclerose, gigt, eller efter traume, fx hjerneblødning, blodprop og rygmarvsskader, samt ortopædiske lidelser.

Rehab Mobility tilbyder individuelle, specialdesignet genoptræningsforløb for personer med funktionsnedsættelser, gennem træning sammen med neurofysioterapeut Helena Rosenberg, og klinikassistenterne Lucas Larsen og Pernille Bach Damsgaard, i vores specialdesignede Robot trænings maskiner, samt briks behandlinger med forskellige manuelle teknikker, samt individuelle og holdbaserede yoga sessioner, med fokus på smidiggørelse af bindevæv og åndedrættet.

Desuden tilbydes individuel bækkenbundstræning for begge køn, gennem fokus på rehabiliterende seksuel sundhed / også for par, (f.eks. ved udfordinger som inkontinens og rejsningsbesvær), Det er mulighed for hjemmetræning, samt online træningssessioner.

Rehab Mobility tilbyder boostforløb - varighed 2-3 uger, med daglig specialiceret træning og behandling i op til 6 timer med pauser undervejs. Klinikkens lejlighed (100 meter fra klinikken) er også mulig at leje i kortere eller længere perioder, da vi har klienter fra hele Danmark og også Sverige.

Om klinikken

Klinikken er en specialiceret neurorehabiliterings klinik, der tilbyder daglig genoptræning til personer med neurologiske lidelser - også mange år efter skaden, både gennem individuelle briks behandlinger og holdtræning (4-6 personer), samt forløb, baseret på SMARTE-mål.

Klinikken bruger avanceret robotteknologi kombineret med el-terapi til HELE kroppen, herunder specialiceret finger-, hånd- og spejltræningsmaskiner, samt vægtaflastende gangtræningsmaskiner, samt individuelle og holdbaserede yoga sessioner, med fokus på smidiggørelse af bindevæv og åndedrættet.

Der lægges vægt på hjemlig træningsmiljø og social hygge, med fokus på at inddrage både pårørende og hjælpere, for dem der ønsker det. Vi laver også mange sociale arrangementer, f.eks. DU KAN! Et løb for personer med sen-hjerneskader eller andre neurologiske lidelser.

Desuden tilbydes individuel bækkenbundstræning for begge køn, gennem fokus på rehabiliterende seksuel sundhed / også for par, (f.eks. ved udfordinger som inkontinens og rejsningsbesvær). Det er mulighed for hjemmetræning, samt online træningssessioner.

Betaling som er selvbetaling, sker ved første opstarts besøg, eller ved opstart af forløb gennem klippekortsordning. Det er muligt at få tilskud fra Danmark, når du er medlem.

Faciliteter

 • Specialiserede robot træningsmaskiner for HELE kroppen, Brikse for manuel behandling, Styrketræningsmaskiner i vores fælles træningscenter hos Smartgym. Loftlifte for mulighed til adgang til brikse og maskiner. Hjemlig træningsmiljø og mulighed for social hygge ved spisepladshjørnet. Vi tilbyder svømmehold i Viborg svømmehals varmvandbassin.

Adgangsforhold

 • Handicap p-pladser, handicapegnet adgang, handicaptoilet med 1 loftlift og væg briks, 3 loftlifte inde i klinikken, også med mulighed for at blive vejet i dit liftsejl.

Diplomer og udmærkelser

 • Certificeret i 2017 + 2019 i varmvandsbassintræning og svømmeteknikker Certificeret i 2019 i Tyromotion maskiner for OE: finger-, hånd- og arm robotmaskiner Certificeret i 2020 i E-gyms træningsmaskiner inde i Smartgym, der er et træningscenter der ligger i forbindelse med klinikken, hvor vores lokaler sammen er på 450 m2. Certificeret i 2021 i Balansplattan for træning af siddende og stående balance. Certificeret i 2022 i Bioness GO L300 for ben og Bioness H200 for arm Certificeret i Robert robot for arm i 2023 Certificeret i Robert robot SAS *(el-stimulation) for ben 2024 Certificeret i Panat Laptools og luftbandager i 2024

Rehabmobility 0 anmeldelser

Log ind for at skrive din anmeldelse

Der er ikke nogen anmeldelser af klinikken endnu.

Skriv din anmeldelse

Din email adresse vill ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret *

Åbningstider
Åben

 • Mandag
  09:00 - 18:00
 • Tirsdag
  09:00 - 18:00
 • Onsdag
  09:00 - 18:00
 • Torsdag
  09:00 - 18:00
 • Fredag
  09:00 - 16:00
 • Lørdag Lukket
 • Søndag Lukket

Lokation

Venligst udfyld de nødvendige felter*