Fysioterapeut Roskilde

Vis filter
Filtrer på faciliteter:

Filtere efter type:

Loading results...

Roskilde by bugner af lokale fysioterapeuter

Fysioterapeut Roskilde Roskilde ligger vest for København og er kendt for både Roskilde Festival og vikingeskibe. Derudover tilbyder byen også et væld af fysioterapeuter, der står klar til at hjælpe dig af med alt fra spændinger, rygskader, diskosprolaps, lændesmerter, hovedpiner, musearm osv. Hos Behandlermatch.dk har vi samlet en liste med over 580 fysioterapeuter i hele Danmark, og alene i Roskilde og omegn findes over 30 kvalificerede fysioterapeuter. På behandlermatch.dk har vi gjort det både let og overskueligt at finde frem til den helt rigtige fysioterapeut, der matcher dine behov og ønsker. Vi har lavet et interaktivt kort, som viser alle de fysioterapeuter, der ligger indenfor det område, du har søgt på. Derudover har vi oprettet profilbeskrivelser på samtlige fysioterapeuter og under hver behandler, er der angivet anmeldelser og karakterer, så du altid er sikret kvalificeret og professionel fysioterapi. Hele pointen med behandlermatch.dk er at skabe en komplet og overskuelig liste over alle fysioterapeuter i Danmark, så det både bliver let for patienter og fysioterapeuter at finde hinanden. Hos Behandler Match er vi overbeviste om, at det er afgørende at behandler og patient opnår en god dialog, derfor har vi gjort det gratis for alle behandlere og patienter at oprette og søge en profil inde på behandlermatch.dk

Find den helt rigtige fysioterapeut, der matcher dine behov

Lokal fysioterapi Hvis du døjer med ondt i hovedet, skuldersmerter, rygproblemer, tennisalbue osv. er det vigtigt at søge behandling og fysioterapi, der matcher dine behov. Hos Behandler Match tror vi på, at det kræver den helt rigtige fysioterapeut for at få den helt rigtige fysioterapi, derfor har vi gjort det let for dig, at finde den helt rigtige behandler i Roskilde på behandlermatch.dk.. Vi har lavet en liste over fysioterapeuter i dit lokalområde, og hvis du søger på Roskilde, så får du mindst 30 forskellige valgmuligheder at vælge imellem. Især i centrum af Roskilde omkring Jernbanegade, finder du op til 5 forskellige fysioterapeuter at vælge imellem, og under hver behandler finder du en profilbeskrivelse, så du ved hvem du får behandling af. På behandlermatck.dk har vi også gjort det nemt at søge på specifikke krav og specifikationer. Hvis du for eksempel vil have dit barn med til fysioterapeuten, kan du søge på ’legerum for børn’. Hvis du leder efter handicapvenlige klinikker, kan du søge efter ’handicapvenlig’, og hvis du gerne vil have parkeret din bil i nærheden, kan du søge på ’mulighed for parkering’. Det kan nogle gange være dyrt at gå til behandling, så hvis du søger efter klinikker der tilbyder tilskud ved henvisning, kan du også søge efter dette.

Kom gratis med på listen over behandlere i Roskilde

Behandler Kom gratis med på listen over behandlere i Roskilde Hos Behandler Match har vi gjort det gratis at oprette profil for alle behandlere, der ønsker at komme med på listen over fysioterapeuter i Danmark. Udover at være gratis for behandlere at oprette profil, har vi også gjort det gratis for alle, der søger efter fysioterapeuter på behandlermatch.dk. Hvis du søger efter fysioterapeuter i dit lokalområde, behøver du altså hverken at oprette profil eller abonnement, du søger blot efter by eller vejnavn, hvorefter et kort bliver vist med alle de lokale fysioterapeuter, der er placeret i dit lokalområde. Udover at være gratis for alle behandlere at oprette profil på behandlermatch.dk, er det også en unik mulighed for at tiltrække relevante patienter i lokalområdet. For et mindre beløb kan du også få besøg af vores fotograf, så du kan få taget vellignende og professionelle billeder til din profil – på den måde fremstår din profil mere professionel overfor fremtidige patienter, samtidig med at du gør et godt førstehåndsindtryk. Hos behandlermatch.dk har vi flere tusinde besøg om måneden, så når du som behandler opretter en gratis profil på vores hjemmeside, får du gratis reklame og muligheden for at tiltrække mange nye patienter i dit nærområde.

Fordele ved Behandler Match

Klinik - Vi har gjort det nemt for fysioterapeuter og patienter at finde hinanden. - Vi tilbyder gratis oprettelse af profil for alle fysioterapeuter i Danmark. - Du kan søge blandt 580 forskellige behandlere i hele Danmark, og hurtigt få et overblik over lokale fysioterapeuter i dit nærområde. - Du kan målrette din søgning efter søgekriterier som ’handicapvenlig’, ’tilskud ved henvisning’, ’legerum til børn’ og ’tilbyder hjemmebehandling’. - På behandlermatch.dk kan du læse anmeldelser og karakterer af hver fysioterapeut – på den måde er du sikret kvalificeret og professionel fysioterapi.
Bruger ratings
5 af 5 (2 stemmer)