Fysioterapeut Odense

Vis filter
Filtrer på faciliteter:

Filtere efter type:

Loading results...

Massere af lokale behandlere i Odense

Fysioterapeut Odense Det er ikke svært at finde den helt rigtige fysioterapeut i Odense – der findes over 30 behandlere alene i Odense og omegn, og nye kommer til hver dag. Hos Behandler Match samler vi nogle af landets bedste fysioterapeuter, så du altid har mulighed for at finde lige præcis den behandler, der passer til dine behov, der hvor du bor. Vi har samlet over 580 behandlere i hele landet, og da Odense er Danmarks tredjestørste by, findes der netop et stort udvalg af fysioterapeuter her. Alene i centrum af Odense findes omkring 10 behandlere, der alle står klar til at hjælpe dig, hvad enten du døjer med en gammel rygskade, diskursprolaps, ondt i hovedet og nakke, en skulderskade, lændesmerter, musearm eller lignende. Hos Behandlermatch.dk kan du let og præcist gå ind og søge efter fysioterapeuter i nærheden af dig – du søger blot efter by og kategori i de to søgefelter på vores hjemmeside, og herefter kommer en liste frem med beskrivelser og billede af alle de fysioterapeuter, der er i dit nærområde. Odense by bugner med lokale fysioterapeuter, netop fordi Odense uddanner sine egne fysioterapeuter fra UCL Campus Odense.

Odense midt og centrums mange muligheder

Lokal fysioterapi UCL Campus Odense ligger i Odense Midt, der lokalt bare kaldes for Odense M. Ikke at forveksle med Odense C, der er centrum i Odense. I Odense M, der ligger i forlængelse af Odense Centrum, ligger Odenses lokale fysioterapeut uddannelse. Her Uddannes nye og dygtige fysioterapeuter hvert år, så det er ikke svært at forestille sig, hvorfor Odense, ligesom Aarhus, bugner af lokale fysioterapeuter der alle tilbyder individuel og professionel behandling, der matcher dine behov. Så hvad enten du bor i Odense eller de tilstødende forstæder som for eksempel Snestrup, Taarup, Marienlund eller Dalum er der massere af muligheder for at finde den helt rigtige fysioterapeut for dig. Hos Behandler Match har vi specialiseret os i at finde og liste fysioterapeuter i dit nærområde, så du nemt og overskueligt kan finde den nærmeste behandler.

Find det helt rigtige behandler match

Bedste fysioterapeut Hos Behandler Match er vi overbeviste om, at det er altafgørende at finde den helt rigtige behandler. Alle skader, smerter og spændinger opstår som følge af et individuelt forløb, som derfor også skal behandles individuelt ud fra din egen krops individuelle og særegne signaler. Derfor er det vigtigt, at der opstår den helt rigtige kemi imellem dig og din behandler, så der kan klarlægges et forløb, som passer perfekt til dig og dine behov, så du kan komme af med smerter og ubehag. Derfor har vi oprettet vores hjemmeside, behandlermatch.dk, der vejleder og guider dig frem til den fysioterapeut, der passer til dine ønsker og behov. Du kan også søge på kriterier som ’tilskud ved henvisning’, ’handicapvenlig’, ’legerum til børn’ og ’tilbyder hjemmebehandling’, hvis du har akutte og specielle behov, som du føler, der skal tages hensyn til i din behandling. Hos Behandler Match garanterer vi, at du finder den helt rigtige fysioterapeut, blandt andet fordi du selv kan søge efter fysioterapeuter i dit nærområde, men også fordi du kan læse anmeldelser og se karakterer fra tidligere patienter. På den måde får du en idé om behandlerens kvalitet, samt hvilke faciliteter du kan benytte hos behandleren.

Kom (gratis) med på listen over lokale Behandlere i Odense

Behandler Hvis du som behandler sidder og tænker, at dette netop er en fantastisk mulighed for god og effektiv promovering af din virksomhed i lokalområdet, så kan du nemt gå ind på vores hjemmeside, behandlermatch.dk, og oprette en gratis profil. Det kan hurtigt blive en fordelagtig forretning, at skabe synlighed omkring din virksomhed – endda uden at røre en finger. Hos Behandler Match har vi nemlig tusindevis af besøgende hver måned, på den måde kan du som behandler få gratis reklame og relevante patienter i dit lokalområde. For et mindre beløb tilbyder Behandler Match ekstra ydelser som gratis besøg af fotograf, så din profil bliver udstyret med vellignende og professionelle billeder, der øger sandsynligheden for nye patienter. For dem der gerne vil betale lidt ekstra, tilbyder vi ekstra promovering af din virksomhed på behandlermatch.dk, så din virksomhed bliver vist først i søgninger efter lokale fysioterapeuter. Der er ingen tvivl om at dette øger synligheden og dermed også sandsynligheden for flere patienter i fremtiden.

Fordele ved Behandler Match

Klinik - Du kan søge iblandt 580 forskellige behandlere på vores hjemmeside og målrette din søgning efter lokale behandlere i dit nærområde. - Du kan målrette din søgning ved hjælp af søgekriterier som ”handicapvenlig”, ”tilskud ved henvisning”, ”legerum til børn” og ”tilbyder hjemmebehandling”. - På behandlermatch.dk kan du læse anmeldelser og se karakterer fra tidligere patienter, så du får en idé om behandlerens kvalitet, og hvilke faciliteter behandleren kan stille til rådighed for dig. - Som behandler kan du oprette en gratis profil og komme gratis med på listen over lokale behandlere.
Bruger ratings
5 af 5 (1 stemmer)