Velkommen Fysiocast Lytter!

Fysiocast er et skønt podcast, og vi er glade for at du lyttere med og bliver både klogere og inspireret. Som lovet på podcasten kan fysioterapeuter, som ønsker at tjene flere penge, få hjælp til at blive fundet på nettet af potentielle kunder.

Lige nu, kan du helt gratis oprette en profil. Hvis du allerede har en profil kan du klikke på "overtag profil".

EN BEHANDLER MATCH PROFIL
Fordelene

Der er allerede over 580 fysioterapeut profiler på Behandler Match, men hvis det ikke er nok er de største fordele her:

feature-find-behandler
Tusindvis af besøgende

Hver måned søger atter tusindvis af danskere efter fysioterapeuter på BehandlerMatch.dk og dem kan du blive eksponeret for helt gratis.

Få nye kunder
Få nye gode kunder

Vi har gjort det nemt og trygt for den søgende at komme i kontakt med dig omkring en indledende behandling eller konsultation.

Få gode anmeldelser
Endnu bedre omdømme

De fleste kunder vil gerne bekræftes i, at netop du er dygtig til dit arbejde. Få gode anmeldelser og gør dig selv mere attraktiv.

DET SIGER ANDRE
Udtalelser
Poul Haacker

Behandler Match er en simpel løsning for mig. Jeg kan fokusere på min forretning, fordi jeg kan være tryg ved de har styr på markedsføring og søgemaskine optimering. Behandler match er simpelt at bruge og hjælper mig få flere kunder, der via platformen ved hvad jeg står for.

Poul Haacker

Fysioterapeut
Sophie Ohmsen Stud.fys

Med en travl hverdag, hvor man skal tilegne sig ny viden, se patienter og drive en forretning er det svært at finde tid til markedsføring. Derfor er det genialt at Behandler Match kan hjælpe med at skaffe nye kunder for en - uden at man selv skal bruge en masse tid og penge.

Sophie Ohmsen

Fysioterapeut
MULIGHEDER PÅ PROFIL
Funktioner

Du har alle de funktioner som brugerne efterspørger til rådighed

Bliv kontaktet af kunder

Det er nemt for patienterne på Behandler Match at sende en besked til en behandler. Du modtager dernæst beskeden på din e-mail.

Få gode anmeldelser

Få dine patienter til at anmelde dig på Behandler Match, så du kan fremvise alle dine tilfredse kunder til de mange besøgende på Behandler Match.

Eksponer de sociale profiler

Du har mulighed for at indsætte links til din Facebook, LinkedIn og/eller Instagram. Så kan patienterne følge med på de sociale medier.

Giv kunder rutevejledning

Vi vil selvfølgelig gerne gøre det nemt for patienten at finde frem til dig. Derfor tilbyder vi rutevejledning som kan aktiveres med et enkelt klik.

Fremvis medarbejdere

Vi fremviser billeder af dig, din klinik og dine eventuelle medarbejdere. Det er med til at skabe tillid og tryghed hos den potentielle patient.

Fremvis telefon nummer

Du kan tilføje dit telefonnummer, og patienten kan med et enkelt klik ringe dig direkte op fra din profil på Behandler Match.

Link til hjemmeside

Hvis du har en hjemmeside, og foretrækker at informere potentielle patienter gennem denne, så sender vi dem glædeligt videre.

Fremvis adresse

Har du en klinik eller en fast adresse? Så giv de besøgende mulighed for at se hvor du hører til. Tilføj eventuelt billeder fra din klinik.

Informer om åbningstider

Profilen vil fremvise åbningstider på en nem og overskuelig måde, så patienten altid er informeret om hvornår der er åbent.

PRISER OG LØSNINGER
Pakkerne

Gratis profil

Denne pakke er for dig, hvis du vil starte gratis ud, og ikke ønsker alt for mange nye kunder.

0 kr

om måneden

0 kr

i oprettelse

Verificeret profil

Komplet profil med kontaktformular, sociale
profiler, link til hjemmeside og det hele

Vises i søgeresultater

Når patienter søger via Behandler Match
vil din profil blive vist i søgeresultaterne

Kom i kontakt med patienter

Patienter som besøger din profil kan nemt
kontakte dig via beskedsystemet

Har du spørgsmål du ikke kan finde svar på? Bliv ringet op

Vi står klar hvis du har spørgsmål, brug for hjælp eller bare lyst til en kort snak om mulighederne.