Tilbage i 90’erne fandt man sin fysioterapeut i lokalavisen eller i De “fysiske” Gule Sider. Siden da har internettet gjordt sit indtog, og De Gule Sider, Krak og lignende opslagsværker blev digitale.

I dag er hverken patienter eller behandlere tilfredse med en bred generisk platform som har alt fra restauranter til tømre, butikker og fysioterapeuter.

Vi lever i en tid hvor en platform skal være skræddersyet. Interaktionen mellem patient og behandler skal være meningsfuld, problemfri og elegant.

Udfordringen i branchen

Der er en kraftig stigning i antallet af uddannede fysioterapeuter. Ifølge foreningen for Danske Fysioterapeuter har der siden 2016 være flere uddannede hænder end der har været efterspørgsel efter i de etablerede markeder.

Udvikling i fysioterapeuter

Det er således åbenlyst, at konkurrencen vil intensivere sig for behandlere (herunder fysioterapeuter) de kommende år. Vi ønsker at hjælpe de klinikker og selvstændige som vil udnytte digitale medier og marketing platforme til at nå sine kunder.

Hos Behandler Match er vi ikke behandlere. Til gengæld er vi super dygtige til online markedsføring, og vi har specialiseret os i netop din branche.

Udfordringen for patienterne

Der er intet sted på nettet hvor en patient kan få filtrere og sortere i lokale behandlere samt se billeder, åbningstider og læse om deres kommende behandler.

Valg af behandler kan være et vigtige emne, og man ønsker at finde den rigtige. Behandler Match understøtter patientens behov for en skarpere screening.

Besvar